АЛОЕ ВЕРА - НАТУРАЛНО СРЕДСТВО ЗА БОРБА С ВИРУСИТЕ

Източник: www.aloeplant.info
За разлика от бактериите, вирусите нахлуват в здрави живи клетки, за да се възпроизвеждат, което ги прави трудни за унищожаване без отрицателни странични ефекти. Няма лекарства, които безопасно да убиват вируси, но много лекарства потискат симптомите чрез инхибиране на вирусното възпроизводство. Собствената имунна система на организма предлага най-добрия курс на лечение. Алое Вера стимулира този естествен отговор, като по този начин се оказва ефективно средство срещу различни вируси, включително грип, херпес и ХИВ. Пробвайте да приемате Алое и ще подобрите имунната си система, за да ви помогне да се борите успешно с вирусните инфекции. За разлика от повечето лекарства, алое е на ниска цена и почти няма известни рискове или негативни странични ефекти. Въпреки че не е лек, алое може да намали появата на вирусни симптоми и усложнения и да забави разпространението на инфекцията.
Алое и имунния отговор
Алое Вера подкрепя защитата на тялото на клетъчно ниво, стимулирайки имунната система. Полизахаридите в алоето стимулират активността на белите кръвни клетки и увеличават броя на Т-клетките. Тези клетки координират имунния отговор, което води до производството на антитела и отстраняване на тялото на инфекциозния агент. Проучванията също така показват, че антрoкинoнът, наречен емодин в Алое Вера, спира функционирането на някои вируси, включително вируса на херпес симплекс тип 1 и 2, вируса на варицела-зостер, вируса pseudorabies и грипния вирус (1). Научете повече за здравето на имунната система и алоето:

ХИВ
Известно е, че полизахаридите на алоето, които се прилагат перорално, подобряват лимфоцитите при пациенти със СПИН и инхибират възпроизводството на HIV. Резултатът е намалената поява на опортюнистични инфекции и свързаните с тях симптоми на ХИВ без никакви отрицателни странични ефекти. Въпреки че не е магически куршум, Алое Вера усилва благоприятните ефекти на лекарствата, използвани в конвенционалното лечение, включително AZT. В проучване, използващо 100% сок от алое вера като хранителна добавка при пациенти със СПИН, повечето от участниците съобщават за намаляване на симптомите в рамките на три до пет дни. Изследването стига до извода, че Aloe Vera представлява обещаваща нетоксична комплементарна терапия, способна да "спира развитието на вируса на ХИВ чрез засилване на имунната система, намаляване на активността на основния антиген P24 и подобряване на цялостното качество на живот на пациента" (2).

Херпес
Херпес вирусът се намира в латентно състояние в нервната система и става активен, когато имунната система е подложена на стрес. И двата вида 1 и 2 са изключително разпространени, HSV-1 обикновено се проявяват като студени рани или трески, докато HSV-2 причинява генитален херпес. Текущите синтетични антивирусни лекарства, използвани за борба с херпеса, са недостатъчни поради редица причини. Те не действат превантивно за образуването на огнища, адресират се само активни инфекции и са свързани с някои сериозни странични ефекти и развитието на резистентни вирусни щамове (3). Както при лечението на ХИВ, Алое може да се използва безопасно заедно с конвенционални лекарства като ациловир (активната съставка във Valtrex, използван за лечение на HSV-2). Необходими са повече изследвания за тестване на оралните добавки, но локалната употреба на гелове и кремове от Алое са доказали ефективността си при намаляване на симптомите. Освен че са болезнени, откритите рани са свързани с повишен риск от ХИВ и други видове инфекции. Алое лекува рани и лезии, намалявайки продължителността и тежестта на инфекциозните огнищата.

Грип

Грипът е вирусна инфекция, която трябва да приемете сериозно и ясно, колкото е възможно по-скоро, тъй като вашето здраве е изложено на риск, ако не го лекувате бързо и правилно. Тъй като грипът може да отнеме 5-7 дни, за да премине с медикаменти - а някои симптоми се задържат и до 3 седмици след инфекцията - може да опитате да допълните лечението си с алое, за да намалите симптомите на грипа. Защо? Алоето и здравето на имунната система вървят ръка за ръка. А силната имунна система е най-добрата защита срещу вирусна инфекция! За да намалите времето за възстановяването си, трябва редовно да миете ръцете си (грипът е заразен) и да ядете много плодове и зеленчуци, които, подобно на алоето, подсилват имунната система. Тъй като горските плодове правят чудеса за вашата имунна система, защо да не опитате смути алое вера с горски плодове за да подготвите имунната си система за борба с грипа?  Бъдете внимателни и спазвайте дозировката, когато поемате алое вера.

Закупуване на алое вера

На пазара има голямо разнообразие от хранителни добавки Алое Вера. Потърсете най-малко обработените продукти с най-висока концентрация на Алое. 
Използвано локално, алое вера е най-ефективно в своята естествена форма, директно от листата на зряло растение алое. Много кремове и гелове, които се предлагат на пазара, са ефективни ако Алое Вера е основната съставка с концентрация над 95%.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА НА FRUIT OF THE EARTH


Коментари


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Изпращам я по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации